Privatumo politika

Naudojantis www.lietuvoskazino.com svetaine, gali būti, kad bus paprašyta pateikti asmeninę informaciją, įskaitant ir tą informaciją, kuri reikalinga klientams norint užsiprenumeruoti svetainės el. laiškus arba norint išsiųsti žinutę su klausimais svetainės administratoriams, naudojantis kontaktine forma sukurta puslapyje. Interneto svetainė lietuvoskazino.com (toliau – įmonė) įsipareigoja laikytis visų konfidencialumą užtikrinančių reikalavimų, todėl bus elgiamasi konfidencialiai su šios svetainės lankytojų pateikta asmenine informacija. Vykdydama šį įsipareigojimą, įmonė sukūrė šią privatumo politiką, kuri užtikrina, kad interneto svetainės lankytojai žinotų, kodėl renkama informacija ir paaiškintų, kokia informacija renkama bei kur ji saugoma. Ši privatumo politika užtikrina, kad svetainė atitiktų visus teisinius reikalavimus. Asmens duomenys yra bet kokia informacija apie svetainės lankytoją, kuri leidžia identifikuoti asmenį arba sukuria sąlygas asmens tapatybei nustatyti. Pagal Europos Sąjungos (ES) bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą, šioje svetainėje gautus duomenis valdo įmonė. Jei reikia, galite susisiekti su Lietuvos duomenų valstybine inspekcija ir gausite daugiau informacijos apie duomenų teises arba galėsite pateikti skundą.

Kokią asmeninę informaciją apie jus renka ir saugo įmonė?

Įmonė šioje svetainėje renka ir saugo tik tą informaciją, kuri reikalinga sėkmingai įgyvendinti vieną ar daugiau savo funkcijų. Asmens duomenys, surinkti iš www.lietuvoskazino.com puslapio lankytojų, apima asmens vardą ir pavardę bei asmeninį el. paštą.

Kaip yra renkama reikiama asmeninė informacija?

Lankytojų asmeniniai duomenys yra išsaugomi tada, kai asmuo savo noru užsiprenumeruoja puslapio naujienlaiškį el. paštu. El. pašto adresas yra saugomas įmonės interneto rinkodaros profilių duomenų bazėje. Asmens vardas ir el. paštas turi būti nurodomas pildant formą svetainės kontaktų skiltyje. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad norint nusiųsti pranešimą puslapio administracijai vardo pateikimas nėra privalomas. Šioje formoje nurodytas vardas nėra niekur išsaugomas, kontaktinės formos lauke „Vardas“ pateikta informacija yra tik informaciniais tikslais, kurie pagerina įmonės ir lankytojo bendravimo procesą.

Kaip yra naudojama lankytojų asmeninė informacija?

Įmonė turi teisę naudoti gautus lankytojų asmeninius duomenis, norėdama pateikti informaciją apie www.lietuvoskazino.com puslapyje aprašytus pasiūlymus ir paslaugas el. paštu, informacinio pranešimo forma, kuri siunčiama naudojantis el. pašto rinkodaros platforma „SendGrid“. Pagrindinis naudojimas yra reguliari rinkodaros ir komunikacijos veikla el. paštu. Bet kuriuo metu vartotojai gali atsisakyti gauti el. laiškus.

Kam ir kaip gali būti atskleista klientų asmeninė informacija?

www.lietuvoskazino.com privatumo politika numato, kad gauta kliento informacija jokiomis aplinkybėmis negali būti perduota trečiajai šaliai. Ši informacija skirta tik www.lietuvoskazino.com, kad būtų galima teikti tam tikras informacines paslaugas ir funkcijas.

Kiek laiko informacija bus saugoma?

Klientų asmeninė informacija bus saugoma tol, kol įmonė turės teisę naudoti informaciniais tikslais. Tol, kol klientai norės gauti pranešimus į savo el. paštą.

Jūsų asmeninių duomenų apsauga

Jūsų asmeninės informacijos saugumas įmonei yra labai svarbus, todėl yra įdiegtos techninės ir fizinės apsaugos priemonės, kurios yra skirtos apsaugoti svetainės lankytojų pateiktą asmeninę informaciją nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo, praradimo, atskleidimo, pakeitimo ir neteisėto naudojimo bet kokia kita informacijos tvarkymo forma. Bendrovė suteikia aukščiausią įmanomą apsaugą nuo netinkamo naudojimo ir neteisėto priėjimo prie lankytojų asmeninių duomenų. Duomenų perdavimą užtikrina aukšto lygio SSL. Pažeidimų atveju veiksime laikydamiesi ES bendrojo duomenų apsaugos reglamento ir ne vėliau kaip per 72 valandas nuo įvykio, pranešime apie duomenų pažeidimus vietos duomenų apsaugos institucijai.

Duomenų skundų nagrinėjimas

Jeigu esate nepatenkinti mūsų darbu tvarkant ir prižiūrint jūsų asmeninę informaciją arba, jeigu norite gauti papildomos informacijos apie duomenų tvarkymo procesą, susisiekite su mumis el. paštu info@lietuvoskazino.com

Duomenų sutikimas

Įvesdami asmeninį el. paštą ar kitą informaciją į puslapyje pateiktus laukus, jūs sutinkate su šia privatumo politika ir sutinkate, kad įmonė apdoros ir naudos jūsų pateiktą informaciją aukščiau išvardintiems tikslams pasiekti.

Kaip veikia slapukai ir kodėl mes juos naudojame?

Apsilankę mūsų puslapyje, jūs sutinkate, kad mūsų slapukai bus naudojami pagal šią privatumo politiką. Slapukai yra maži failai, kuriuos naršyklė saugo lankytojo kompiuteryje ar kitame išmaniajame įrenginyje kiekvieną kartą, kai asmuo apsilanko svetainėje. Failai saugo informaciją jūsų kompiuteryje ar mobiliame įrenginyje ir yra naudojami:

– Leisti mums identifikuoti jus ir jūsų įrenginį, pavyzdžiui, identifikuoti jūsų IP adresą.
– Suteikti jums suasmenintą ir pritaikytą patirtį mūsų svetainėje.
– Gauti duomenis, kurie leistų matyti, kaip lankytojai naudojasi mūsų svetaine ir galėtume ją patobulinti.

Primename, kad kiekvienas www.lietuvoskazino.com lankytojas visada turi galimybę išjungti slapukus naršyklės nustatymuose.

Privatumo politikos atnaujinimai

Įmonė reguliariai atsinaujina ir atnaujina svetainės privatumo politikos turinį, kad matytumėte atnaujinimus ir kitus veiklos pokyčius. Jei prieštaraujate kuriam nors iš pakeitimų, susiekite su mumis arba nieko nelaukdami nutraukite svetainės paslaugų naudojimusi.

Ši privatumo politika paskutinį kartą buvo atnaujinta 2018 m. Birželio 10 d.

Bendra informacija

1. Asmens duomenų tvarkymo valdytoja yra „Silja Holding SIA“ („Įmonė“), įsikūrusi Stabu 49 – 5, Ryga, Latvija, LV-1011.
2. Klientas turi teisę iš įmonės gauti patvirtinimą, kad jo asmens duomenys yra tvarkomi arba netvarkomi ir kad prieiga prie jo asmens duomenų yra vykdoma arba ne.
3. Jei asmens duomenys nebuvo renkami iš duomenų subjekto, jis arba ji turi teisę sužinoti, koks buvo jo asmens duomenų šaltinis.
4. Klientas turi teisę reikalauti pakoreguoti netikslius asmens duomenis.
5. Klientas turi teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo, nepažeisdamas tvarkymo teisėtumo, remiantis sutikimu prieš atsiimant sutartį.
6. Klientas turi teisę sustabdyti savo asmens duomenų tvarkymą tiesioginės rinkodaros tikslais.
7. Klientas turi teisę reikalauti ištrinti savo asmens duomenis.
8. Klientas turi teisę reikalauti apriboti ir sustabdyti jo asmens duomenų tvarkymą.
9. Klientas turi teisę gauti asmens duomenis, kuriuos jis arba ji pateikė įmonei, struktūrizuotu ir bendrai naudojamu skaitomu formatu.
10. Siekdama suteikti paslaugą, įmonė gali dalintis duomenis su kitomis „Silja Holding SIA“ įmonėmis.
11. Klientas turi teisę pateikti skundą Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija, siųsdami prašymą el paštu ada@ada.lt arba apsilankyti 2 aukšte, L.Sapiegos g. 17, 10312 Vilnius.